Коучинг як інструмент професійного та особистісного розвитку адвоката, його підлеглих, а також юридичного бізнесу (знайомство з поняттям, досвід США) | НААУ

До початку трансляції:

Різне

Коучинг як інструмент професійного та особистісного розвитку адвоката, його підлеглих, а також юридичного бізнесу (знайомство з поняттям, досвід США)

348 Переглядів Версія для друку
9:00 Ср 15.05.24
онлайн
Доповідачі: Сергій Бедрига
Організатор: член Ради Комітету НААУ з питань адвокатської етики

15 травня 2024 року у НААУ відбудеться вебінар на тему «Коучинг як інструмент професійного та особистісного розвитку адвоката, його підлеглих, а також юридичного бізнесу (знайомство з поняттям, досвід США)».

Захід розпочнеться о 09:00 у режимі онлайн, транслюватиметься на платформі Zoom та сторінці НААУ у Facebook і буде присвячений питанням вчинення нотаріальних дій.

Організатором заходу виступив член Ради Комітету НААУ з питань адвокатської етики, студент Columbia University (США) на річній програмі з коучингу, керівник юридичної компанії Сергій Бедрига.

Питання для обговорення:

1. Поняття коучингу – що це таке?

2. Як коучинг може слугувати професійному розвитку адвоката на виконання вимог Правил адвокатської етики.

3. З якими ситуаціями коучинг працює частіше за все.

4. Досвід США у питанні ринку коучингових послуг і їх використання в бізнесі та серед адвокатів.

Основна мета вебінару полягає у презентації коучингу як інструменту та шляху професійного розвитку для колег-адвокатів, а також ознайомлення з практикою роботи з коучингом у США в бізнесі та серед адвокатів. Коучинг як інструмент особистого та професійного розвитку стає все більш популярним серед адвокатів, оскільки він може допомогти покращити продуктивність та ефективність, підвищити рівень стресостійкості, розвинути навички лідерства та досягти своїх кар'єрних цілей.

Реєстрація доступна за посиланням.

Контактна особа: член команди координатора комітетів НААУ Віталій Федірко (v.fedirko@unba.org.ua).

Розповісти про подію

Надішліть файл із текстом публікації у форматі *.doc, фотографію за тематикою у розмірі 640х400 та Ваше фото.

Оберіть файл